חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי קדירה אירי מבשר ראש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי קדירה אירי מבשר ראש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן צמחי
1.5 ק"ג בשר ראש חתוך לריבועים 2X2
1 בצל בינוני קצוץ
3 כוסות מרק עוף
1/2 כפית טימין יבש, מפורר
1 עלה דפנה
6 תפוחי אדמה מזן אדום
4 גזרים קלופים וחתוכים גס
6 בצלי שאלוט (קטנים)
1 כוס בירה בירה אירית שחורה
1 כפית מלח (באם משתמשים לציר באבקת מרק אין צורך)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
* לעיבוי הרוטב למעונינים 1 כף קורנפלור (בסוף הבישול)
אופן ההכנה
1. בסיר עם שמן סוגרים היטב את קוביות הבשר עד אשר מזהיבים
2. מסירים את הבשר לקערה ומניחים בצד
3. מטגנים את הבצל הקצוץ בסיר על השמן שנותר מהזהבת הבשר
4. מוסיפים לסיר את הבשר עם 3 כוסות המרק, הבירה ושאר התבלינם ומערבבים היטב
5. מנמיכים את האש לאש בינונית קטנה ומכסים מבשלים על אש קטנה כ 3 שעות או בסיר בישול איטי ל8 שעות או לילה
6. 30 דקות לפני גמר הבישול מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה בסיר בישולת איטי כשעתיים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון