חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי קדרת קורקבן ולבבות הודו בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי קדרת קורקבן ולבבות הודו בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג קורקבני הודו מנוקים היטב וחצויים
1.5 ק"ג לבבות הודו מנוקים היטב וחצויים
6-8 תפוחי אדמה ביננויים - אופציונלי
3 בצלים גדולים חתוכים לחצאי טבעות
1/2 כוס שמן תירס או צימחי
2 כפות פפריקה בשמן
1 כפית פפריקה חריפה
2 כפיות כורכום
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 כפיות כמון טחון
מלח - לטעום שהקורקבנים לא מומלחים
תוספת אפשרית
1.5 כוסות אורז שטוף בשקית קוקי מנוקבת עם קיסם
1 כוס גרעיני חומוס מושרים ללילה.
* חלה טריה לטבילה ברוטב
למי שלא מתעצל יכול להוסיף נקניק/מעי כבש במילוי אורז כבד ולב כבש (Osban)
אופן ההכנה
1. מנקים היטב את הקורקבנים ואת הלבבות
2. מפעילים את סיר הבישול כ 30 דקות עם השמן בתוכו
3. מכניסים פנימה את הבצל ונותנים לו להתבשל עד שקיפות
4. מוסיפים פנימה את הקורקבנים והלבבות ונותנים להם לשנות את צבעם לאפרפר (תוך עירבוב)
5. מוסיפים את תפוחי האדמה ומעליהם מפזרים את התבלינים
6. מוסיפים מים רותחים מהקומקום עד לכיסוי
7. מעל מניחים את שקיק הקוקי המחוררת עם האורז
8. מכסים את הסיר ומשאירם על HIGH עד שהנוזלים מתחילים לבעבע כ 2-3 שעות
9. מעבירים את הסיר ל AUTO ל 3 שעות (ללילה מעבירם LOW)
10. כשעה ומחצה לפני האוכל מסירים את המכסה ומעבירים ל HIGH לצימצום הרוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון