הוראות הכנה
מרכיבים
4 צלעות כבש או עגל
תחמיץ השריה:
2 כפות שמן
2/3 כוס יין אדום
3 כפות חומץ
1 פלפל חריף
2 כפיות מלח
פלפל שחור
3 עלים של טימין
1 עלה דפנה
אופן ההכנה
לשים בקערה את הצלעות.
קוצצים את הפלפל ומכסים את הצלעות בכל מרכיבי התחמיץ.
מכסים את הקערה ומניחים למשך הלילה במקרר.
מוציאים את הבשר מהתחמיץ ושמים מתחת לגריל מחומם.
מרטיבים את הבשר בנוזל התחמיץ תוך כדי צליה.
מערבבים את מיצי הבשר שבתבנית האפיה עם שארית התחמיץ המסוננת כדי להכין רוטב שיוגש בנפרד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון