הוראות הכנה
מרכיבים
6 צלעות טלה
300 גרם דבש
¾ כוס חומץ משובח
2 כפות שום כתוש
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס סויה
2 כפות רסק עגבניות
½ כוס מים
1 כפית זנגביל טחון
1 כף קורנפלור מהול ב-⅓ כוס מים קרים
מעט עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
יוצקים לסיר את כל החומרים למעט הצלעות, הקורנפלור והעירית ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור, מרתיחים ומבשלים להרתחה.
צולים את צלעות הטלה על האש עד למידת העשייה הרצויה. מחממים את הרוטב במחבת ומניחים את הצלעות בתוך הרוטב. מקפיצים יחד עד שהרוטב עוטף את כל הצלעות.
להגשה מסדרים את הצלעות במרכז צלחת ההגשה ויוצקים עליהן מהרוטב. מקשטים בעירית קצוצה.
מגיש:
מקור: שף איציק פיינשטיין ממסעדת אל גאוצ'ו
שתף את המתכון