חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות טלה בדבש ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות טלה בדבש ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 צלעות טלה
300 גרם דבש
¾ כוס חומץ משובח
2 כפות שום כתוש
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס סויה
2 כפות רסק עגבניות
½ כוס מים
1 כפית זנגביל טחון
1 כף קורנפלור מהול ב-⅓ כוס מים קרים
מעט עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
יוצקים לסיר את כל החומרים למעט הצלעות, הקורנפלור והעירית ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור, מרתיחים ומבשלים להרתחה.
צולים את צלעות הטלה על האש עד למידת העשייה הרצויה. מחממים את הרוטב במחבת ומניחים את הצלעות בתוך הרוטב. מקפיצים יחד עד שהרוטב עוטף את כל הצלעות.
להגשה מסדרים את הצלעות במרכז צלחת ההגשה ויוצקים עליהן מהרוטב. מקשטים בעירית קצוצה.
מגיש: dylam
מקור: שף איציק פיינשטיין ממסעדת אל גאוצ'ו
שתף את המתכון