חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות טלה בדבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות טלה בדבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג צלעות טלה
¼ כוס דבש
2 חלמונים
½ קילו תפוח אדמה חתוך לקוביות
200 מ"ל שמן סויה
מיץ מלימון שלם
½ צרור עירית
¼ כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
כמון
אופן ההכנה
1. מפרידים 2 חלמונים לקערה, מוזגים את כל השמן באיטיות תוך כדי טריפה, עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את מיץ הלימון, העירית הקצוצה והצ'ילי. מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל ומערבבים.
2. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במים רותחים עד לחצי ריכוך.
3. מטגנים את קוביות תפוחי האדמה בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לרוטב ומערבבים.
4. משמנים את צלעות הטלה בשמן זית ומתבלים בפלפל, מלח וכמון.
5. צורבים את הצלעות משני הצדדים על מחבת חמה מאוד ומכניסים אותן ל-6 דקות לתנור בטמפרטורה של 180°c
5. מניחים את תפו"א ברוטב על צלחת ומעל מניחים את הצלעות ויוצקים דבש מעליהן.
מגיש: ליאןן
מקור: של ציפור
שתף את המתכון