הוראות הכנה
מרכיבים
ניילון נצמד
צלעות טלה ללא שומן (מומלץ נתחים קטנים)
250 גר' גבינת פרמזן מגוררת
175 גר' פירורי לחם
ביצה טרופה
שמן רגיל
אופן ההכנה
1) פורסים ניילון נצמד על משטח
מניחים את צלעות הטלה מעל ומניחים ניילון נצמד מעל.
חובטים בצלעות - מומלץ עם מערוך - ועושים אותם דקים.
2) מחממים מחבט עם שמן - 1 ס"מ.
טורפים ביצה בכלי שטוח ומוסיפים מלח ומעט פלפל.
3) את פירורי הלחם ניתן להכין לבד - מגרדים באמצעות פומפיה עדינה פרוסות לחם.
מערבבים בכלי שטוח את גבינת הפרמזן המגוררת עם פירורי הלחם.
4) טובלים את צלעות הטלה היטב בביצה הטרופה ולאחר מכן בתערובת הגבינה המגוררת
ופירורי הלחם.
5) מטגנים במחבת (שתהיה חמה), 2 דק' בכל צד מספיק. לא יותר מ- 3 חתיכות בטיגון
בכדי שהשמן לא יתקרר.
מגיש:
מקור: נייג'לה
שתף את המתכון