הוראות הכנה
מרכיבים
6-צלעות טלה שטופות
למשרה:
1-בצל חתוך לטבעות
1-שן שום חצוי
3-גבעולי רוזמרין טרי
2-כפות דבש
2-כפות רוטב סויה
4-כפות שמן זית
½-כפית פלפל גרוס
½-כפית פלפל לבן
½-כפית מלח
אופן ההכנה
לצקת בקערה שמן,רוטב סויה,להוסיף טבעות בצל,שום,רוזמרין,תבלינים ודבש.
לערבב היטב ולהוסיף צלעות טלה,לפזר על כל חלקי הבשר את המשרה.
לשמור במקרר לשעתיים.
להעביר בכלי חסין חום את הצלעות עם כל הרוטב ולהכניס לתנור מחומם ל 220 מעלות
ל 20 דקות.
להוציא מהתנור,להפוך את הצלעות,לכסות בנייר אלומיניום ולהחזיר חזרה.
להוריד טמפרטורה ל-160 מעלות ולהמשיך לצלות עוד שעה.
טעים בתוספת תפוחי אדמה אפויים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון