הוראות הכנה
מרכיבים
לכל סועד 4 או 5 צלעות צמודות
מלח
תערובת קארי טובה
שמן זית
2 שיני שום כתוש לכל סועד
1 בצל בינוני מגורד לכל סועד
אופן ההכנה
1. לבקש מהקצב לחתוך את קצות העצמות שאין עליהן בשר.
2. לערבב את כל התבלינים עם שמן הזית ולמרוח את הבשר
מכל צדדיו. לעטוף בנילון נצמד ובנייר אלומיניום ולהכניס
למקרר ליומיים.
3. לחמם את התנור ל - 250 מעלות ולצלות בתבנית 10 דקות
מכל צד. להנמיך את החום ל - 160 מעלות ולצלות עוד שעה
וחצי. להפוך מדי פעם.
4. להוציא מהתנור לקרש חיתוך ולחתוך בין 4 או 5 צלעות כך
שכל סועד יקבל בצלחת 4 או 5 צלעות מחוברות!
5. לסנן את הנוזלים שנשארו בתבנית.
6. להגיש על מצע של תרד מאודה ולצקת מעל מהנוזלים המסוננים.
אפשר גם להוסיף אורז לבן או מחית תפו"א.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון