הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג צלעות כבש חתוך לריבועים
1 ק"ג בצל
1 כף קינמון
כפית מלח
כפית פלפל לבן -אפשר שחור
אופן ההכנה
חותכים את בצל לקוביות מניחים בסיר רחב ושטוח מפזרים על הבצל מעט שמן ומכסים את הסיר,מבשלים על אש בינונית ,מדי פעם לערבב את הבצל עד לקבלת צבע זהוב יש להוסיף כוס מים. ולערבב ולסגור את הסיר.
לאחר שרואים כי הבצל הצטמצם עד לכמעט מחצית מהכמות ששמנו בסיר, יש להוסיף את קוביות הצלעות ולתת להם להתבשל על אש קטנה כ-שעה ומדי פעם לערבב.
לאחר ההשחמה יש להוסיף את התבלינים למעט הקינמון. כאשר רואים שהבצל שחום מאוד וצלעות רכות יש להוסיף את הקינמון לערבב מעט ולתת לצלעות עוד בישול של כעשר דקות.
מעדן לחיך שאין כמותו.
מגיש:
מקור: אתי צמח -אתר קוסקוס
שתף את המתכון