חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות כבש עם בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות כבש עם בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג צלעות כבש חתוך לריבועים
1 ק"ג בצל
1 כף קינמון
כפית מלח
כפית פלפל לבן -אפשר שחור
אופן ההכנה
חותכים את בצל לקוביות מניחים בסיר רחב ושטוח מפזרים על הבצל מעט שמן ומכסים את הסיר,מבשלים על אש בינונית ,מדי פעם לערבב את הבצל עד לקבלת צבע זהוב יש להוסיף כוס מים. ולערבב ולסגור את הסיר.
לאחר שרואים כי הבצל הצטמצם עד לכמעט מחצית מהכמות ששמנו בסיר, יש להוסיף את קוביות הצלעות ולתת להם להתבשל על אש קטנה כ-שעה ומדי פעם לערבב.
לאחר ההשחמה יש להוסיף את התבלינים למעט הקינמון. כאשר רואים שהבצל שחום מאוד וצלעות רכות יש להוסיף את הקינמון לערבב מעט ולתת לצלעות עוד בישול של כעשר דקות.
מעדן לחיך שאין כמותו.
מגיש: קיבי
מקור: אתי צמח -אתר קוסקוס
שתף את המתכון