חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות עגל (אסאדו) בציפוי על הגריל או בתנור
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות עגל (אסאדו) בציפוי על הגריל או בתנור
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3.5 ק"ג אסדו. לבקש מהקצב לחתוך אותו לרצועות בגודל 15 ס"מ על 2 ס"מ
כך שכל רצועה תכיל גם עצם,
1 כוס רוטב סויה
3 כפות חומץ בלסמי,
1 מיץ מתפוז סחוט
1/2 כוס שמן זית
3 כפות דבש או דבש תמרים
1 כוס עירית קצוצה או בצל ירוק
8 שיני שום כתוש,
1 כפית בזיליקום,
1 כפית אורגנו טרי קצוץ,
1/2 כפית צילי גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון,
מעט מלח ופלפל.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.להכניס את כל הרכיבים פרט לבשר לתוך קערה גדולה ולערבב היטב.
2.לסדר את הבשר בתבנית אפיה מאלומיניום רחבה ועמוקה.
3.לשפוך את תוכן קערת התבלינים עם הרכיבים על הבשר ולערבב.
4.לכסות את התבנית בניילון נצמד ולהכניס למקרר לתא מעל הירקות
לפחות ל-8 שעות. להוציא אחרי 4 שעות להוציא את התבנית מהמקרר ולהפוך את הבשר.
5.לחמם תנור ל-250 מעלות.
6.להוציא את הבשר מהמקרר. לכסות בנייר כסף.להכניס לתנור למשך 2 שעות.
7.לאחר 2 שעות להסיר את נייר הכסף לבריש שוב את הצלעות ברוטב להנמיך את חם התנור ל 140 מעלות ולהשאיר לעוד חצי שעה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון