הוראות הכנה
מרכיבים
פח של חמוצים עם מכסה שעדיין פתוח אבל לא מוסר לחלוטין
גחלים לוחשות עד לרבע מגובה הפח
2 ק"ג צלעיות עם השומן אך נקיות מנוצות
6 תפוא"ד קטנים קלופים וחצואיים
1 בצל חתוך לרצועות
1/8 כוס שמן שומשום
כפית גינגר טרי
1/8 כוס רוטב סויה
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית צילי
1 כפית סוכר חום דמררה
מעט מלח
מעט רוזמרין
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי התבלין עם שמן השומשום
1. מערבבים את התפוא"ד והצלעיות בחומרי התבלין
2. אורזים הכל בשקית גדולה שעושים מנייר אלומיניום כפול עי כיפול של הקצוות שלוש
כיפולים בכל דופן כך שנוצר כיס עם פתח עליון מכניסים את הכל לתוך השקיק וסוגרים את
הפתח ע"י שלושה כיפולים משטחים כמהה.
3. מניחים את כל הכבודה בתוך הפח עם הגחלים הלוהטות וסוגרים את המכסה ומשאירים פתח
לא גדול למיחזור אויר לחצי שעה והופכים לעוד חצי שעה 15 דקות לפני הסיום מנקבים את
השקיק בעדינות כך שכל הנוזלים יצאו והמאכל ישחים כמהה
בודקים עם הכל מוכן וזוללים מעדן אמיתי
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון