חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעיות אווז (השוק של הכנף) על גחלים לוחשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הצלעיות הן השוק שבכנף עשויות בגחלים לוחשות מעדן אמיתי מתאים למדורת ל"ג בעומר אגב מחירן זול מאוד והן טעימות להדהים - מעדן
צלעיות אווז (השוק של הכנף) על גחלים לוחשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הצלעיות הן השוק שבכנף עשויות בגחלים לוחשות מעדן אמיתי מתאים למדורת ל"ג בעומר אגב מחירן זול מאוד והן טעימות להדהים - מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
פח של חמוצים עם מכסה שעדיין פתוח אבל לא מוסר לחלוטין
גחלים לוחשות עד לרבע מגובה הפח
2 ק"ג צלעיות עם השומן אך נקיות מנוצות
6 תפוא"ד קטנים קלופים וחצואיים
1 בצל חתוך לרצועות
1/8 כוס שמן שומשום
כפית גינגר טרי
1/8 כוס רוטב סויה
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית צילי
1 כפית סוכר חום דמררה
מעט מלח
מעט רוזמרין
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי התבלין עם שמן השומשום
1. מערבבים את התפוא"ד והצלעיות בחומרי התבלין
2. אורזים הכל בשקית גדולה שעושים מנייר אלומיניום כפול עי כיפול של הקצוות שלוש
כיפולים בכל דופן כך שנוצר כיס עם פתח עליון מכניסים את הכל לתוך השקיק וסוגרים את
הפתח ע"י שלושה כיפולים משטחים כמהה.
3. מניחים את כל הכבודה בתוך הפח עם הגחלים הלוהטות וסוגרים את המכסה ומשאירים פתח
לא גדול למיחזור אויר לחצי שעה והופכים לעוד חצי שעה 15 דקות לפני הסיום מנקבים את
השקיק בעדינות כך שכל הנוזלים יצאו והמאכל ישחים כמהה
בודקים עם הכל מוכן וזוללים מעדן אמיתי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון