חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קאהי - מעדן בצק עיראקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להגיש בלווית קמר- או קיימק וסילאן.
קאהי - מעדן בצק עיראקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להגיש בלווית קמר- או קיימק וסילאן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
¼2 כוסות מים
אופן ההכנה
ללוש יחד היטב לקבלת בצק לא דביק, לא רך ולא קשה.
להניח שעה בצד מכוסה.
לחלק את הבצק לכדורים שווים בגודלם, במספר זוגי. גודל הכדור צריך להיות בגודל כדור פינג פונג.
לפתוח כל כדור לעלה דקיק שקוף ולמרוח אותו בחמאה רכה. לקפל צד ימין לאמצע, צד שמאל לאמצע, את מה שנוצר אחד על השני לחצי ואז, כאשר יש לנו מלבן , לקפל צד ימין לאמצע וכנל שמאל ואז שוב אחד על השני. כל קיפול כזה למרוח בחמאה רכה.מתקבל ריבועון. לפתוח עלה שני לדקיק למרוח בחמאה ולהניח את הריבועון במרכזו.לקפל כנל על הריבועון. וזה הקהי. להכניס למקרר למנוחה של שעתיים שלוש.
אחרי הזמן הדרוש במקרר, לפתוח את הקאהי לריבוע של בערך 20 על 20 ולהכניס לתנור גריל לוהט משני צידיו.
מגיש: גן-עדן
מקור: פורום אורט - שמנדריק
שתף את המתכון