הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו אורז
300 גרם בזיליקום
3 גזרים בינוניים חתוך לקוביות
500 גרם בשר בקר תחון
חציל אחד
300 גרם חומוס
אופן ההכנה
את החציל חתוך לפרוסות ולתגן בשמן זית.
בסיר גדול קצת שמן ומתגנים את הטורז קלות ומותציאים
בתחתית הסיר שמיים את פרוסות החצילים ומוסיפים את האורז המתוגן.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים תוך כדי חיתוך ופירוק לחתיחות קטנות.
מוסיפים כ2.5 ליטר מיים ומבשלים עם מכסה סגור על אש קטנה כ30 דוקות בערך עד שהמיים נעלמים.
מגיש:
מקור: חבר ערבי
שתף את המתכון