חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קאפקייקס פיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קאפקייקס פיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
155 גרם קמח רגיל (1 ו1/4 כוס)
20 גרם אבקת קקאו (1/3 כוס)
3/4 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
125 גרם סוכר (1/2 כוס)
105 גרם סוכר חום (1/2 כוס)
60 גרם חמאה לא מלוחה (טיפה יותר מ-1/2 חבילה)
1 ביצה גדולה
1 כפית תמצית וניל
125 מ"ל מים פושרים (1/2 כוס)
60 מ"ל חלב 3% (1/4 כוס)
לציפוי:
300 מ"ל שמנת מתוקה (1 ו1/4 חבילה)
1 וחצי כפות אבקת סוכר
3 טיפות צבע מאכל טבעי ירוק
35 גרם אגוזי פיסטוק קצוצים היטב (1 כף)
אגוזי פיסטוק חתוכים גס לקישוט
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה קמח, אבקת קקאו, סודה, מים ומלח.
2. בקערה נפרדת מקציפים במהירות בינונית/גבוהה את החמאה ושני סוגי הסוכר עד אווריריות, מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הביצה והווניל.
3. מוסיפים בהדרגתיות את תערובת הקמח ב-3 פעמים ואת החלב בפעמיים. ברגע שעורבבו, מערבלים את התערובת במהירות בינונית/גבוהה למשך 30 שניות.
4. מחלקים את הבלילה באופן שווה במנז'טים עד ל-3/4 מילוי החור. אופים למשך 25 דקות עד צבע זהב בהיר ובודקים שמוכן בעזרת הכנסת קיסם למרכז הקאפקייק (הוא צריך לצאת נקי).
5. מקררים את הקאפקייקס ומכינים את הציפוי.
6. מקציפים יחד את השמנת, אבקת הסוכר וצבע המאכל, עד לקבלת קצף יציב.
7. מוסיפים את הפיסטוק הקצוץ בתנועות קיפול. מצפים את הקאפקייקס בעזרת שק זילוף או סכין. מקשטים עם אגוזי פיסטוק קצוצים מלמעלה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון