חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבאב סניה בטחינה של טלי תדהר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה זה טעים בליווי פיתה חמה ולחפון מהתבנית 🙂 br
קבאב סניה בטחינה של טלי תדהר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה זה טעים בליווי פיתה חמה ולחפון מהתבנית 🙂 br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר טחון מעורב עגל וטלה
2 בצלים קצוצים דק
1 כפית אבקת סודה לשתיה
מלח, פלפל שחור גרוס
לערבב הכל יחד ולהכין קציצות בקוטר של 6 ס"מ
פרוסות חציל מטוגנות כמספר הקציצות
4 בצלים פרוסים ומטוגנים היטב
2 כוסות טחינה גולמית של "היונה" או "קראוון"
מעורבות עם אותה כמות של מים, מיץ מלימון וחצי
מלח
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
50 גרם צנוברים קלויים
אופן ההכנה
1. מכינים את הקציצות ומניחים את העיסה לשעה בצד ולצלות אותן על גריל משומן או על
מחבת ברזל משומן.
2. מכינים בתבנית את פרוסות החצילים בתחתית, עליהן מפזרים את הבצל המטוגן, מניחים על
כל פרוסה קציצה ושופכים על הכל את הטחינה.
3. מכניסים לתנור חם מאד למשך 10 דקות.
4. מפזרים למעלה פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים.
5. מגישים מיד (לא מומלץ להגיש מחומם, ניתן להכין עד שלב התנור).
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: של טלי תדהר ממסעדת קמליה ( התמונות של TickTack1 )
שתף את המתכון