הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חזה הודו טחון עבה
700 גרם צוואר בקר לא רזה טחון עבה
100 גרם שומן כבש (באם אין שומן יש להוסיף לתערובת חצי כוס שמן צמחי)
1 כפית גדושה אבקת אפיה או סודה לשתיה
4-5 שיני שום או לפי הטעם
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית פלפל אנגלי
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף כוסברה קצוצה (אפשרות)
1 כפית טימין טרי וקצוץ אפשרות
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים היטב את כל סוגי הבשר ואת שאר התבלינים מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 3 שעות לפחות
2. מגלגלים מהבשר לגלילי קבאב (רצוי להחזיר למקרר לשעה)
3. מחממים מצלית על להבה בינונית עם כפית שמן זית וצולים את הקבאב מכל צדדיו כ8 דקות למידת מדיום וול עד היותו זהוב בלבד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון