הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר חצי שמן טחון עבה
1/2 ק"ג בשר הודו טחון עבה
4 כפוית שום כתוש
1 בצל קצוץ דק
1 כפות רסק עגבניות
2 כפות חומץ אורז
2 כפית רוטב סויה
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
3 כפיות סוכר חום
1/2 כוס פרורי לחם
2 ביצה
שמן תירס לטיגון
12 יח' ניילון נצמד בגודל 20X10 לאריזת הקציצה בצורת קבאב
אופן ההכנה
1.מערבבים יחד את כל המרכיבים
2.מחלקים את התערובת ל 12-15 מנות, תלוי בגודל שאתם מעדיפים.
3.מניחים כל חלק על ניילון נצמד ומגלגלים לגליל ומהדקים היטב כולל את הצדדים חזק ככל שניתן. חזור על הפעולה עבור המנות הנותרות.ומקררים במקרר לפחות 3 שעות
4.מסירים את הניילון הנצמד בעדינות.
4.מחממים שמן בישול במחבת רחבה או בווק עד שהוא מתחיל לעשן. מטגנים בשמן חם עד להשחמה.
5.מספיגים על מגבות נייר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון