חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבבונים/ קציצות נוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות קבאב מדהימות בטעמן
קבבונים/ קציצות נוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות קבאב מדהימות בטעמן
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר חצי שמן טחון עבה
1/2 ק"ג בשר הודו טחון עבה
4 כפוית שום כתוש
1 בצל קצוץ דק
1 כפות רסק עגבניות
2 כפות חומץ אורז
2 כפית רוטב סויה
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
3 כפיות סוכר חום
1/2 כוס פרורי לחם
2 ביצה
שמן תירס לטיגון
12 יח' ניילון נצמד בגודל 20X10 לאריזת הקציצה בצורת קבאב
אופן ההכנה
1.מערבבים יחד את כל המרכיבים
2.מחלקים את התערובת ל 12-15 מנות, תלוי בגודל שאתם מעדיפים.
3.מניחים כל חלק על ניילון נצמד ומגלגלים לגליל ומהדקים היטב כולל את הצדדים חזק ככל שניתן. חזור על הפעולה עבור המנות הנותרות.ומקררים במקרר לפחות 3 שעות
4.מסירים את הניילון הנצמד בעדינות.
4.מחממים שמן בישול במחבת רחבה או בווק עד שהוא מתחיל לעשן. מטגנים בשמן חם עד להשחמה.
5.מספיגים על מגבות נייר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון