הוראות הכנה
מרכיבים
650 גרם בשר טחון דק
350 גרם שומן כבש טחון
1 בצל קצוץ דק מאד
חצי חבילה פטרוזיליה
6 שני שום
מלח
פלפל שחור
כמון מעט
כף הריסה
אופן ההכנה
טוחנים את הבשר והשומן ביחד במטחנת בשר דק מאד.
מוסיפים בצל קצוץ ,פטרוזיליה,שום טרי כתוש מלח ופלפל.
מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה.
מכינים שיפודי קבב או קציצות קבב. ומעבירים למקרר למנוחה של שעה.
צולים בגריל פחמים או במחבת.
בתאבון
ניתן להוסיף בהרט למי שאוהב.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון