חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבב טלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבב טלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקבב:
400 גר´ בשר טלה, שוק אחורית קצוץ דק
300 גר´ שומן טלה קצוץ דק
300 גר´ שייטל בקר קצוץ דק
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
10 שיני שום קצוצים דק
2 פלפלים חריפים קצוצים דק
50 מ"ל יין ערק
כפית בהרט
קורט פלפל שחור גרוס
כפית מלח דק
לרוטב הטחינה:
300 מ"ל טחינה גולמית
1 שן שום כתושה
50 מ"ל שמן זית
100 מ"ל יין לבן
1/2 לימון סחוט
צרור עלי רוקט קצוצים
קורט זעתר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
הכנת קבב הטלה:
מערבבים את שלושת סוגי הבשר, השום והפטרוזיליה.
מתבלים בבהרט ,פלפל גרוס, מלח, ופלפל חריף.
מוסיפים את הערק תוך כדי ערבוב.
יוצרים מהעיסה קציצות עגולות וצולים על האש.
הכנה רוטב טחינה:
מערבבים היטב את הטחינה, שמן הזית, היין הלבן, השום,הלימון.
מוסיפים עלי רוקט קצוצים ,זעתר, פלפל שחור ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
את רוטב הטחינה ניתן להגיש בפני עצמו בליווי בשרים, דגים וירקות צלויים.
מגיש: anatov
מקור: צחי בוקששתר - טעמים
שתף את המתכון