הוראות הכנה
מרכיבים
20 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות שהושרו במים רותחים (לשמור את הנוזלים), קצוצות דק
750 גרם עוף טחון
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
¼ כרישה קצוצה דק
3 שישי שום כתושות
1 כף פירורי לחם
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית כמון
3 כפות מנוזלי השרייה של הפטריות
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד לעיסה אחידה. מכניסים למקרר למשך כשעה להתייצבות המסה. צרים קבבים עגולים מהתערובת ומחזירים למקרר לשעה נוספת לפחות. צולים על גריל פחמים ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון