הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר טחון (בשר צוואר או שפונדרה)
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
1 בצל מגורר
4 שיני שום, כתושות
1 כפית פפריקה
1 כפית סודה לשתייה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים. אפשר להוסיף תוך כדי לישה 3-4 כפות מים קרים מאוד, שיגרמו לקבב להיות רך עוד יותר.
מרטיבים את הידיים וצרים קציצות מוארכות.
צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון