הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' בשר טחון מעורב שמן מעט (חצי כבש, חצי בקר)
1 כוס מי סודה או מרק בשר צח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
5-6 שיני שום כתושות
2 כפיות טימין
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1. שמים את כל החומרים בקערה גדולה. מערבבים ולשים כחמש דקות. מכסים ומשהים את
התערבות למשך לילה שלם במקרר.
2. צרים מהתערובת קבבים שמנמנים ומאורכים ומניחים במגש.
3. צולים על גריל פחמים, כאשר מידי פעם מסובבים בעדינות את הקבב על הגריל, עד שהם
שחומים ויפים.
4. מגישים עם לחם לבן, חרדל והרבה בירה.
5. בתאבון
מגיש:
מקור: ישראל אהרוני - דרך האוכל
שתף את המתכון