הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר צאוור או צלעות טחון - 20% שומן לפחות
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
3-4 שיני שום כתוש
מלח
1 כפית אורגנו-במקום צתרה
1 כפית שטוחה כמון-אפשרות
½ כוס מים
אופן ההכנה
1. לערבב כל המרכיבים וללוש הכל עד שהתערובת לא תדבק לידיים.
2. להכניס למקרר ל-24 שעות.
3. להוציא. לקחת כמות בשר כגודל מנדרינה וללוש בין כפות הידיים. ללחוץ בין הידיים
ולגלגל לצורת קבב מאורך באורך של כ-10 ס"מ.
4. לצלות על פחמים כ-8 דקות מכל צד.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון