חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדאיף בצורה שונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קראתי למתכון קדאיף בצורה שונה כי המתכון המקורי הוא עם אטריות מיוחדות הנקראות איטריות קדאף ותסכימו איתי כי זה לא מוצר שנמצא באופן קבוע בבית.
קדאיף בצורה שונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קראתי למתכון קדאיף בצורה שונה כי המתכון המקורי הוא עם אטריות מיוחדות הנקראות איטריות קדאף ותסכימו איתי כי זה לא מוצר שנמצא באופן קבוע בבית.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם איטריות דקות, כאלו שעושים מרק.
100 גרם מרגרינה
2 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מטגנים במחבת רחבה את האיטריות עם המרגרינה ועם 1/2 כוס סוכר עד להזהבה(אם אין מחבת רחבה אז כדאי לטגן בשני חלקים , כל פעם חצי כמות).
מכינים סירופ מ-1 כוס מים,1/2 כוס סוכר,מיץ מחצי לימון.מבשלים בסיר קטן כ-5 דקות עד להסמכה.
מסדרים חצי מכמות האיטריות על תבנית פיירקס מרובעת, מזליפים מעליהם חצי מכמות הסירופ
ושמים בצד.
מכינים קרם מ- 2 מיכלי שמנת מתוקה+4 כפות סוכר.
מורחים את הקרם על האיטריות שבתבנית.
מעל הקרם מוסיפים את המחצית השניה של האיטריות , ומעל האיטריות שופכים את המחצית השנייה של הסירופ.
מכסים בנייר אלומיניום , ומכניסים למקרר למשך לילה.
תהנו.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון