הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם איטריות דקות, כאלו שעושים מרק.
100 גרם מרגרינה
2 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מטגנים במחבת רחבה את האיטריות עם המרגרינה ועם 1/2 כוס סוכר עד להזהבה(אם אין מחבת רחבה אז כדאי לטגן בשני חלקים , כל פעם חצי כמות).
מכינים סירופ מ-1 כוס מים,1/2 כוס סוכר,מיץ מחצי לימון.מבשלים בסיר קטן כ-5 דקות עד להסמכה.
מסדרים חצי מכמות האיטריות על תבנית פיירקס מרובעת, מזליפים מעליהם חצי מכמות הסירופ
ושמים בצד.
מכינים קרם מ- 2 מיכלי שמנת מתוקה+4 כפות סוכר.
מורחים את הקרם על האיטריות שבתבנית.
מעל הקרם מוסיפים את המחצית השניה של האיטריות , ומעל האיטריות שופכים את המחצית השנייה של הסירופ.
מכסים בנייר אלומיניום , ומכניסים למקרר למשך לילה.
תהנו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון