חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדאיף כבד אווז ברוטב פירות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדאיף כבד אווז ברוטב פירות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אטריות קדאיף
100 גרם מחמאה
100 מ"ל מים
200 גרם סוכר
4 מנות של כבד אווז 140 גרם האחת
½ ק"ג פירות יער קפואים
1 כוס יין אדום מתוק
100 גרם סוכר
100 גרם ציר בקר
1 כף קורנפלור
אופן ההכנה
ממיסים את המחמאה. מערבבים אותה עם אטריות קדאיף, מסדרים יפה בטבעות ממתכת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מספר דקות עד לקבלת גוון חום זהוב. מבשלים את המים עם 200 גרם סוכר על אש נמוכה עד לקבלת סירופ סמיך. יוצקים את הסירופ על הקדאיף. סוגרים את כבד האווז במחבת טפלון ומניחים על הקדאיף. את פירות היער, יתרת הסוכר, ציר הבקר ומעט מים רותחים מרתיחים ביחד עם היין. בסוף מוסיפים את הקורנפלור להסמכה.
יוצקים את הרוטב על כבד האווז ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: שף עידן הלפרין ממסעדת אחוזת הלפרין
שתף את המתכון