חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירה צמחונית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירה צמחונית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים חתוכים גס
3 גזרים קלופים וחתוכים גס
2 מקלות סלרי חתוכים גס
2 זוקיני ירוק או צהוב חתוכים גס
250 גרם דלעת חתוכה גס
½ פחית חלב קוקוס (כ-200 מ"ל)
400 מ"ל מים
אגוז מוסקט
כורכום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מאדים במחבת עם מעט שמן בצל וגזר עד לריכוך חלקי. מוסיפים את הסלרי ומאדים עוד 2-3 דקות. מוסיפים את חלב הקוקוס והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים את הזוקיני והדלעת ומבשלים ביחד עוד כ-10 דקות על אש קטנה. מוסיפים את התבלינים קינמון, אגוז מוסקט, כורכום, מלח ופלפל לפי הטעם האישי.
מומלץ להגיש על מצע של קינואה ולהוסיף מעל רצועות תרד וגבינת חלומי מטוגנת.
מגיש: dylam
מקור: שף רן עפרוני ממסעדת הקדרה של נגה
שתף את המתכון