הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים חתוכים גס
3 גזרים קלופים וחתוכים גס
2 מקלות סלרי חתוכים גס
2 זוקיני ירוק או צהוב חתוכים גס
250 גרם דלעת חתוכה גס
½ פחית חלב קוקוס (כ-200 מ"ל)
400 מ"ל מים
אגוז מוסקט
כורכום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מאדים במחבת עם מעט שמן בצל וגזר עד לריכוך חלקי. מוסיפים את הסלרי ומאדים עוד 2-3 דקות. מוסיפים את חלב הקוקוס והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים את הזוקיני והדלעת ומבשלים ביחד עוד כ-10 דקות על אש קטנה. מוסיפים את התבלינים קינמון, אגוז מוסקט, כורכום, מלח ופלפל לפי הטעם האישי.
מומלץ להגיש על מצע של קינואה ולהוסיף מעל רצועות תרד וגבינת חלומי מטוגנת.
מגיש:
מקור: שף רן עפרוני ממסעדת הקדרה של נגה
שתף את המתכון