חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת אסאדו גלילית ממטבחו של רפא - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת אסאדו שתסחט מחמאות מלוא הפה. התמונה באדיבות DYLAM.
קדירת אסאדו גלילית ממטבחו של רפא - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת אסאדו שתסחט מחמאות מלוא הפה. התמונה באדיבות DYLAM.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג אסאדו עם עצמות שטוחות
1.5 ליטר ציר עצמות או אבקת מרק
100 גר' עגבניות מיובשות שטופות היטב
5 גבעולי טימין
מלח - לפי הטעם.
תערובת "רפא":
1 עלי דפנה
1 פלפל שחור
1 פלפל סודני
1 ציפורן
חצי כפית קימל
לטחון את התבלינים גס
4 צ'וריסו (נקניקיה ארגנטינאית)
200 גר' אפונה
4 תפו"א חתוכים לרבעים מאודים מעט
אך לא רקים מדי
2 עגבניות פרוסות עבה
חצי כוס שמן זית
1 ראש שום שטוף היטב
אופן ההכנה
1.פורסים את האסאדו בין עצם לעצם, מורידים שומנים עודפים. (אני ממליץ להשאיר את השומן בשביל הטעם) מחממים את השמן בסיר שטוח ורחב על אש גבוהה ומטגנים את האסאדו עד סגירתו המוחלטת.
2.מעבירים למסננת ואת המשקע שומרים בסיר. מוסיפים לסיר 3/4 כוס מים, מחזירים לאש נמוכה ומגרדים את תחתית הסיר כדי להוציא את המשקע.
3.מסדרים את האסאדו באמצע, מניחים את השום, מפזרים את תערובת רפא ומוסיפים את העגבניות המיובשות.
4.מוסיפים את ציר העצמות או אבקת המרק. כעת להוסיף מים עד כיסוי הבשר. מבשלים על
אש גבוהה עד רתיחה ומנמיכים את האש לאש קטנה. מכסים ומבשלים כשעה וחצי עד שהבשר רך.
5.מוסיפים את הצ'וריסו ומבשלים חצי שעה נוספת.
6.מעבירים הכל לקדרה גדולה, מומלץ מחרס. מוסיפים את תפו"א, פרוסות העבניות, האפונה והטימין וציר העצמות במידת הצורך.
סוגרים היטב את הקדרה עם נייר כסף ומכניסים לתנור (180 מעלות) ל 45 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף רפא
שתף את המתכון