חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת בקר בבירה ושורשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת בקר בבירה ושורשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם כתף כבש חתוך לקוביות
1 ק"ג בשר בקר (צוואר או שפונדרה)
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
½ שורש סלרי קצוץ דק
½ פקעת שומר קצוצה
7 שיני שום פרוסות
צרור טימין
10 עלי ריחן קצוצים
1 ליטר בירה כהה (טובורג/גינס)
1 כף קמח
3 כפות רסק עגבניות
½ כפית הל טחון
1 כפית קינמון
2 עלי דפנה
שמן זית
5 גרגרי פלפל אנגלי
מלח
צ'ילי גרוס
אופן ההכנה
מחממים סיר עם מעט שמן זית. מוסיפים את הגזר, השומר, הבצל והסלרי ומאדים ביחד שתיים עד שלוש דקות. מוסיפים שום וצרור טימין לשתי דקות נוספות. מכניסים את הבשר לסיר לסגירה למספר דקות. מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ויוצקים פנימה את הבירה. מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה למשך שעה עד שעה וחצי. אם יש חוסר בנוזלים ניתן להוסיף מעט מים.
להגשה מסדרים בתחתיתה של צלחת עמוקה פירה או תפו"א ננסיים אפויים ויוצקים מעל מהתבשיל.
מגיש: dylam
מקור: שף אבישי לוי ממסעדת פריים
שתף את המתכון