חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת בשר וכרוב כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החורף בפתח, וזה בדיוק הזמן להתחיל לעשות אימונים לבטן, אחרי הכל היא צריכה לעמוד במאכלי חורף כבדים ומחממי לב כמו תבשלי חמין, קדירות פונדו ועוד... אז הינה סנונית ראשונה לתבשילי קדירה..קדירת בשר וכרוב כבוש
קדירת בשר וכרוב כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החורף בפתח, וזה בדיוק הזמן להתחיל לעשות אימונים לבטן, אחרי הכל היא צריכה לעמוד במאכלי חורף כבדים ומחממי לב כמו תבשלי חמין, קדירות פונדו ועוד... אז הינה סנונית ראשונה לתבשילי קדירה..קדירת בשר וכרוב כבוש
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג בשר צואראסאדושריר
3 יח בצל פרוס
1 כרוב טרי פרוס לרצועות
1 קופסה כרוב כבוש
3 כוסות ציר בקר
זרעי קימל וכוסברה
1 פלפל שחור ,מלח, פפריקה מתוקה
פלפל חריף שלם
אופן ההכנה
לאדות את הבצל בסיר עם התבלינים עד להזהבה ולהוסיף את הבשר.
לבשל הכרוב עם ציר בקר כ-½2 שעות על הכריים בחום נמוך.
להעביר לתבנית אפיה את התערובת שבושלה בסיר ולהוסיף חצי כוס אורז
ומעט נוזלים אם חסרים ולהמשיך לאפות בתנור כשהתבנית מכוסה במשך 45 דקות בחום של 120°c. לקראת סוף האפייה רצוי להסיר את הכיסוי לעוד
10 דקות לקבלת מעט השחמה.
מגיש: meital_m55
מקור:
שתף את המתכון