הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג בשר צואראסאדושריר
3 יח בצל פרוס
1 כרוב טרי פרוס לרצועות
1 קופסה כרוב כבוש
3 כוסות ציר בקר
זרעי קימל וכוסברה
1 פלפל שחור ,מלח, פפריקה מתוקה
פלפל חריף שלם
אופן ההכנה
לאדות את הבצל בסיר עם התבלינים עד להזהבה ולהוסיף את הבשר.
לבשל הכרוב עם ציר בקר כ-½2 שעות על הכריים בחום נמוך.
להעביר לתבנית אפיה את התערובת שבושלה בסיר ולהוסיף חצי כוס אורז
ומעט נוזלים אם חסרים ולהמשיך לאפות בתנור כשהתבנית מכוסה במשך 45 דקות בחום של 120°c. לקראת סוף האפייה רצוי להסיר את הכיסוי לעוד
10 דקות לקבלת מעט השחמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון