חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת זנב שור בירקות שורש ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת זנב שור בירקות שורש ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג זנב שור חתוך
2 בצלים חתוכים לשמיניות
1 גזר פרוס גס
4-5 ארטישוק ירושלמי חתוך גס
1 שומר פרוס גס
1 לפת חתוכה גס
5-6 פטריות שמפיניון גדולות חתוכות לרבעים
4-5 שיני שום שלמות
1 ארטישוק מפורק (לב בלבד)
חצי ליטר יין אדום חצי מתוק
1 כפית פפרקיה חריפה
1 כפית קימל טחון
1 כפית מלח
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
בסיר יצוקוגדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצלים לטיגון קצר של דקה עד שתיים. מוסיפים את הבשר ומטגנים קלות ביחד. מוסיפים את כל הירקות והשום ומערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים ושוב מערבבים היטב. מוסיפים את היין וציר הבקר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ושוכחים לשעתיים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון