הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג זנב שור חתוך
2 בצלים חתוכים לשמיניות
1 גזר פרוס גס
4-5 ארטישוק ירושלמי חתוך גס
1 שומר פרוס גס
1 לפת חתוכה גס
5-6 פטריות שמפיניון גדולות חתוכות לרבעים
4-5 שיני שום שלמות
1 ארטישוק מפורק (לב בלבד)
חצי ליטר יין אדום חצי מתוק
1 כפית פפרקיה חריפה
1 כפית קימל טחון
1 כפית מלח
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
בסיר יצוקוגדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצלים לטיגון קצר של דקה עד שתיים. מוסיפים את הבשר ומטגנים קלות ביחד. מוסיפים את כל הירקות והשום ומערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים ושוב מערבבים היטב. מוסיפים את היין וציר הבקר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ושוכחים לשעתיים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון