חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת עוף באורז מלא, חמוס ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת עוף באורז מלא, חמוס ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כרעיים או שוקיים לפי העדיפות או גודל הקדירה
שמן זית
כ-4 תפו"א קלופים וחתוכים לשמיניות
2. בצלים חתוכים לשישיות
1. ראש שום חצוייה
כ-1 כוס גרגירי חומוס מבושלים או קפואים
2. כוסות ציר עוף (לא מרוכז)
1. כוס אורז מלא
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מטגנים את האורז בשמן זית ומרפדים את תחתית הקדירה.
מטגנים את העופות עד הזהבה ומוסיפים מעל האורז.
מפזרים במסגרת העופות את החומוס כך שלא יכסה את העופות.
מטגנים את הבצלים והתפו"א מספר דקות, מוסיפים תבלינים לפי הטעם ומפזרים על העופות.
מניחים את שני חצאי ראש השום על העופות ומעל שופכים את ציר העוף.
מכניסים לתנור ל-3/4 שעה עד שעה.
ניתן להוסיף:
ירקות אחרים כדוגמת ירקות שורש או דלועים,
יינות לפי הטעם.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון