חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת עוף ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ואורז בבישול ארוך מביא תמיד תוצאות טובות. brהירקות מוסיפים צבע וחמצמצות קלה, ובכלל הארוחה הזאת עלי מאד אהובה.
קדירת עוף ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ואורז בבישול ארוך מביא תמיד תוצאות טובות. brהירקות מוסיפים צבע וחמצמצות קלה, ובכלל הארוחה הזאת עלי מאד אהובה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות מרגרינה ללא מלח
2 כפות שמן זית
6 נתחי חזה עוף (אני משתמשת גם בכרעיים מופרדות)
6-8 גבעולי בצל ירוק קצוצים
3/4 כוס פלפל ירוק קצוץ
1/2 כוס סלרי עלים קצוץ
2-3 שיני שום כתושות
1/2 1 כוסות פטריות קצוצות
1 כוס אורז
2 כוסות מרק עוף (אפשר למהול שתי כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף של קנור)
2 כפות מיץ מלימון טרי
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מטגנים את העוף במחבת ביחד עם המרגרינה ושמן הזית, עד להזהבה.
מוציאים מהמחבת אל תוך תבנית אפייה.
מכניסים למחבת את הבצל הירוק, הפלפל הירוק והסלרי ומקפיצים כ-5 דקות עד שהם מתרככים.
מוסיפים את שיני השום והפטריות.
להוסיף את האורז, ולערבב.
מעל לצקת את מרק העוף ומיץ הלימון, ולתבל.
שימו לב - אין צורך שהאורז יתבשל.
את כל תכולת המחבת יש להעביר על העוף בתבנית, ולהכניס לאפייה של בין 45-60 דקות, או עד שאתם רואים שהאורז מוכן.
מגיש: kalla
מקור: רותי
שתף את המתכון