הוראות הכנה
מרכיבים
כרעיים עוף חתוכים ללא עור
אורז
בצל קצוץ
רסק עגבניות
מים (2 כוסות לכל כוס אחת של אורז)
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מלח, פלפל
אבקת מרק עוף
שום כתוש
אופן ההכנה
לטגן בשמן את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
להוסיף רסק עגבניות ואת כל התבלינים.
לבשל 2-3 דקות.
להניח על הרסק את כרעי העוף. להפוך את הכרעיים עד לכיסוי מלא בחומרי הרוטב.
להוסיף מים (על כל כוס אורז שמתכוונים להוסיף - 2 כוסות מים).
להביא לידי רתיחה ולבשל במשך כשעתיים על אש קטנה.
10 דקות לפני תום השעתיים , להוסיף על הכרעיים את האורז.
אין צורך להוסיף מים!
לבשל עוד כ-30 דקות על אש קטנה.
מגיש:
מקור: חברתי שושי טל
שתף את המתכון