חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת נקניקיות כרוב אדום ובירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת נקניקיות כרוב אדום ובירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב אדום בגודל בינוני חתוך לקוביות
150 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
8 נקניקיות בשר משובחות
33 מ"ל בירה בהירה
1 כפית דבש
1 בצל גדול קצוץ
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
בסיר כבד מאדים בצל בשמן זית למשך 3 דקות, מוסיפים את חזה האווז וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הכרוב, הבירה והדבש. מערבבים, מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך 45 דקות, תוך כדי ערבוב מזדמן.
מוסיפים לסיר את הנקניקיות, מתבלים במלח ופלפל שחור, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 15 דקות. במידת הצורך אפשר להוסיף מים.
מניחים את הכרוב והנקניקיות על צלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה מעל.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון