הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב אדום בגודל בינוני חתוך לקוביות
150 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
8 נקניקיות בשר משובחות
33 מ"ל בירה בהירה
1 כפית דבש
1 בצל גדול קצוץ
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
בסיר כבד מאדים בצל בשמן זית למשך 3 דקות, מוסיפים את חזה האווז וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הכרוב, הבירה והדבש. מערבבים, מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך 45 דקות, תוך כדי ערבוב מזדמן.
מוסיפים לסיר את הנקניקיות, מתבלים במלח ופלפל שחור, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 15 דקות. במידת הצורך אפשר להוסיף מים.
מניחים את הכרוב והנקניקיות על צלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון