הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג` חלקי עוף (כנפיים וגב)
2-3 כבדי עוף
6 בצלי שאלוט קלופים
100 ג` חזה אווז מעושן חתוך לפרוסות
100 ג` פטריות טריות קטנות שלמות
2 כפות שמן זית
2 כפות קמח
½ ליטר יין אדום
בוקה גרני - טימין+ עלה דפנה + פטרוזיליה
1 כוס מים
אופן ההכנה
בסיר כבד עם שמן זית מטגנים את פרוסות החזה אווז.
כשהחזה אווז שחום, מוציאים ומטגנים באותו הסיר את חלקי העוף
להזהבה. מוציאים את חלקי העוף ומטגנים את בצלי השאלוט.
כשבצלי השאלוט השחימו, מוסיפים את הפטריות, מחזירים את פרוסות
חזה האווז וחלקי העוף.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לטגן עוד 1-2 דקות עד שהקמח מקבל צבע שחום.
יוצקים את המים והיין עד לכיסוי ומוסיפים את הבוקה גרני.
מביאים לרתיחה , סוגרים במכסה , מנמיכים את האש ונותנים להתבשל לפחות חצי שעה.
סוגרים את האש, מוסיפים את הכבדים ומחכים מספר דקות שהכבדים יתבשלו מן החום ומגישים.
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון