חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג` חלקי עוף (כנפיים וגב)
2-3 כבדי עוף
6 בצלי שאלוט קלופים
100 ג` חזה אווז מעושן חתוך לפרוסות
100 ג` פטריות טריות קטנות שלמות
2 כפות שמן זית
2 כפות קמח
½ ליטר יין אדום
בוקה גרני - טימין+ עלה דפנה + פטרוזיליה
1 כוס מים
אופן ההכנה
בסיר כבד עם שמן זית מטגנים את פרוסות החזה אווז.
כשהחזה אווז שחום, מוציאים ומטגנים באותו הסיר את חלקי העוף
להזהבה. מוציאים את חלקי העוף ומטגנים את בצלי השאלוט.
כשבצלי השאלוט השחימו, מוסיפים את הפטריות, מחזירים את פרוסות
חזה האווז וחלקי העוף.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לטגן עוד 1-2 דקות עד שהקמח מקבל צבע שחום.
יוצקים את המים והיין עד לכיסוי ומוסיפים את הבוקה גרני.
מביאים לרתיחה , סוגרים במכסה , מנמיכים את האש ונותנים להתבשל לפחות חצי שעה.
סוגרים את האש, מוסיפים את הכבדים ומחכים מספר דקות שהכבדים יתבשלו מן החום ומגישים.
מגיש: מוריס
מקור: טעמים
שתף את המתכון