חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת שרימפס וקלאמרי ברוקפור שמנת וברנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת שרימפס וקלאמרי ברוקפור שמנת וברנדי
קדרת שרימפס וקלאמרי ברוקפור שמנת וברנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת שרימפס וקלאמרי ברוקפור שמנת וברנדי
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
1 כף חמאה צהובה
250 ג"ר שרימפס בגודל בינוני
250 גרם גרם קלאמרי נקי
חצי כוס ברנדי, מומלץ איכותי
1 כפית מחית עגבניות מיובשות
50 גרם גבינת רוקפור
חופן פטרוזיליה קצוצה
קורט מלח
קורט פלפל
1 כפית שום כתוש
1 מיכל שמנת מתוקה 42% שומן
1/2 כפית קטשופ
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.מחממים את החמאה ומוסיפים בהדרגה את השרימפס
והקלאמרי, מקפיצים עד לסגירה.
2.מוסיפים את מחית העגבניות, הקטשופ הפטרוזיליה הקצוצה,
השום הכתוש, המלח והפלפל ושופכים בזהירות את
הברנדי ומשלהבים)מדליקים( עד לאידוי האלכוהול.
מוסיפים את השמנת והגבינה עד לצימצום הרצוי.
מכביםומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון