חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובאנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם תימני מבצק שמרים הנאפה בתנור כל הלילה בחום נמוך כשל חמין
קובאנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם תימני מבצק שמרים הנאפה בתנור כל הלילה בחום נמוך כשל חמין
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח רגיל
20 גרם שמרים טריים
3 כוסות מים
3 כפות סוכר
100 גרם מרגרינה או חמאה
קורט מלח
אופן ההכנה
לערבב את השמרים עם הסוכר ולהמיס במעט מים פושרים.
ליצור גומה בקערה עם הקמח ולהוסיף את השמרים
ללוש לבצק ולהוסיף את המים בהדרגה.
מתקבל בצק גמיש וחלק, לכסות את הקערה ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח.
להמיס את המרגרינה או החמאה בסיר של הקובנה,
להוסיף את הקובנה מעל המרגרינה המומסת ולכסות עם המכסה.
לאפות כל הלילה בתנור בחום נמוך 100 מעלות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון