הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח רגיל
20 גרם שמרים טריים
3 כוסות מים
3 כפות סוכר
100 גרם מרגרינה או חמאה
קורט מלח
אופן ההכנה
לערבב את השמרים עם הסוכר ולהמיס במעט מים פושרים.
ליצור גומה בקערה עם הקמח ולהוסיף את השמרים
ללוש לבצק ולהוסיף את המים בהדרגה.
מתקבל בצק גמיש וחלק, לכסות את הקערה ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח.
להמיס את המרגרינה או החמאה בסיר של הקובנה,
להוסיף את הקובנה מעל המרגרינה המומסת ולכסות עם המכסה.
לאפות כל הלילה בתנור בחום נמוך 100 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון