חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה ברז - קובה אורז מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה ברז - קובה אורז מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למעטפת:
4 כוסות אורז מושרה לשעתיים
350 גר' חזה עוף טחון
1 כף מלח
פלפל שחור
בהרט
אבקת מרק עוף
חומרים למילוי:
500 גר' חזה עוף טחון ( או בשר הודו אדום)
2 בצלים קטנים עד בינוניים קצוצים דק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית קינמון טחון
כפית מחוקה מלח
שני ליטר מים רותחים
חצי כפית כורכום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
הכנת המעטפת:
מסננים את האורז המושרה מוסיפים חזה עוף ומלח ומערבבים. רצוי להשרות את האורז למשך שעתיים, לערבב עם שאר מצרכי המעטפת ולאכסן ללילה במקרר. לפני הכנת הקובות לחלק ל-22 כדורים.
הכנת המילוי:
לערבב את חזה העוף הטחון, התבלינים וכפית מחוקה מלח.
לוקחים בכף היד כדור אורז ומשטחים. במרכזו מניחים כדור בשר וסוגרים את השוליים מעל הבשר. יש להחליק מכל הצדדים ותוך כדי החלקה לפחוס מעט את הכדור לצורה שטוחה.
לאחר שהקובות מוכנות שמים את הקובות אחד אחרי השני במים הרותחים עם חצי כפית כורכום וכעבור שתים שלוש דקות מזיזים בעזרת כף בישול שטוחה את הכדורים כדי שלא ידבקו לתחתית הסיר. מבשלים כעשרים דקות ובמהלך הבישול בודקים אם הכדורים לא נדבקו לתחתית הסיר.
מוציאים ומסננים בעדינות רבה כדי שלא ישברו.
מחממים מחבת רצוי מצופה טפלון עם שמן (לא עמוק) ומניחים בזהירות. מזהיבים משני הצדדים ומוציאים למשטח מרופד בניר סופג.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון