הוראות הכנה
מרכיבים
קובה דרוזית מבחמדון"עמישה"
המצרכים:
בורגול דק דק דק
2 ראשים בצל קצוץ דק
נענע
בזיליקום
מרווה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.קוצצים נענע, בזיליקום ומרווה דק דק
2.מערבבים עם בצל קצוץ וקצת פלפל טחון אדום וכמון,
פלפל חריף וחצי כוס שמן זית ומוסיפים על הבורגול.
3.שמים בקערה ולשים כמו קובה.
4.מטגנים בצל קצוץ עם שמן זית )ניתן להוסיף בשר וצנוברים(, מלח
ותבלינים
5.יוצרים מהעמישה צורה של כדור עגול עם חור, בתוכו
שמיםאת תערובת הבצל עם התבלינים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון