הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 כוס עדשים אדומים
1 בצל גדול קצוץ
1/2 כוס שמן
2-3 בורגול דק
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.לבשל 1 כוס עדשים אדומים במעט מים עד שמתרככים
2.לטגן את הבצל עד הזהבה
3.לקערה שופכים את הבורגול
4.מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן
5.מוסיפים את העדשים עם המים
6.מוסיפים בצל חי קצוץ, פטרוזיליה,מלח, פלפל אדום
חריף טחון, 1/2 כפית כמון, 2 כפות רסק עגבניות
באם העיסה יבשה להוסיף קצת מים חמימים ללוש היטב
7.ליצור קציצות מאורכות !
בתאבון אוכלים כך לא מטגים ולא מבשלים, מעדן !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון