חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"קובה מטוגנת עם כבד קצוץ" מקמח מצה מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"קובה מטוגנת עם כבד קצוץ" מקמח מצה מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
לבצק:
500 גרם קמח מצה
4 ביצים
4 כפות שמן
מלח, פלפל שחור טחון טרי
4-5 כוסות מים
למילוי:
500 גרם כבד עוף
5 כפות שמן זית
3 בצלים קצוצים
50 ג"ר צנוברים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
כמון
קמצוץ ציפורן
שמן תירס לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מכינים את הבצק:
1.מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק , מוסיפים את המים בהדרגה, לשים
ומערבבים עד שמתקבלת תערובת נוחה לעבודה. מכסים ומקררים כחצי שעה.
מכינים את המילוי:
1. במחבת רחבה עם שמן הזית וכשהוא חם מטגנים את הבצל עד הזהבה בלהבה
נמוכה.
2. מוסיפים את הכבד והתבלינים ומטגנים עד להשחמת הכבד מוציאים מפוררים את העיסה
עם מזלג לגושים קטנים
3.צרים מתערובת הבצק המקוררת כדורים. עושים בכל אחד גומה רחבהבעזרת
החדרת אצבע וגלגול וממלאים בתערובת הבשר סוגרים לכדור ומאריכים תוך
גילגול לצורת לימון.
4.מטגנים בסיר עם שמן עמוק שחומם היטב עד להזהבת הקובות מוציאים לנייר סופג
מומלץ להכין טחינה עם לימון וליטבול
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון