הוראות הכנה
מרכיבים
לבשר:
¼ ק"ג בורגול מושרה ומותפח
¼ ק"ג בשר טלה אדום טחון דק
1 גמבה אדומה
צרור נענע
צרור בזיליקום
1 פלפל ירוק חריף
מלח
פפריקה מתוקה
חסה טרייה להגשה
בנוסף (לבשר שעובר טיגון)
¼ קילו בשר מעורב טלה וכבש
1 בצל גדול קצוץ דק
½ כפית הל טחון
½ כפית מיורן (מרדגוש)
1/8 כפית אגוז מוסקט
50 ג"ר פיסטוק חלבי קלוי מעט על מחבת
אופן ההכנה
1.מעבדים וקוצצים את בשר הטלה והבורגול המותפח. מוסיפים לעיסה גמבה אדומה, צרור
נענע, צרור בזיליקום, פלפל ירוק חריף, מלח, פפריקה מתוקה ומערבבים היטב.
2.מטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים לו את בשר העגל והכבש, אגוז מוסקט, הל ומיורן
ומערבבים היטב עד ל"סגירת" הבשר.
3. לוקחים מעט מהבשר הנא, משטחים על עלה חסה, מעליו מניחים מעט מהבשר שטיגנו
ומגלגלים את עלה החסה לרול וקוצצים את קצוותיו.
מגיש:
מקור: חוסאם עבאס אתר חיים טוב
שתף את המתכון