חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה סינייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה בתבנית שחותכים לחתיכות
קובה סינייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה בתבנית שחותכים לחתיכות
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
לבצק:
4 כוסות בורגול דק
1 כפית קינמון
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
1 כפית כמון
1 כף רסק פלפלים חריפים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי ק"ג בשר כבש טחון דק
למילוי:
חצי כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים
1 ק"ג בשר כבש טחון
חצי כוס צנוברים
1 כפית קינמון
חצי כפית פלפל אנגלי
כפית כמון
מלח, פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
הכנה:
משרים את הבורגול בהרבה מים ומניחים לו לעמוד כחצי שעה. מסננים וסוחטים את הבורגול היטב. שמים את הבורגול הסחוט בקערה, מוסיפים את כל שאר חומרי הבצק מערבבים ולשים כחמש דקות למעין בצק. מחלקים לשני חלקים שווים.
שמים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את הבשר, צנוברים ותבלינים וממשיכים לטגן עד שהבשר שחום. מקררים מעט.
מורחים את תבנית התנור במעט שמן זית. משטחים את מחצית הבצק בשכבה אחידה בתבנית.
מפזרים על שכבת הבצק את מילוי הבשר בשכבה אחידה ומהדקים מעט.
את מחצית הבצק הנותרת מניחים על המילוי טלאים טלאים, עד שנוצרת לכלל יריעה אחת, שמכסה כליל את המילוי.
חותכים עם סכין חדה למעויינים של כשלושה ס"מ, יוצקים מעל שמן זית בנדיבות ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180מעלות כארבעים דקות.
מגיש: aplaton1
מקור: ynet
שתף את המתכון