חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה פתתה (מתפוחי אדמה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה שבתוכה יש את המילוי הבשרי הטעים ועטופה בתפוחי אדמה brמאכל- עירקי טעים מאד
קובה פתתה (מתפוחי אדמה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה שבתוכה יש את המילוי הבשרי הטעים ועטופה בתפוחי אדמה brמאכל- עירקי טעים מאד
הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי:
רבע קילו בשר טחון טרי
בצל גדול קצוץ
מלח+פלפל לבן
חצי כף בהרת לקובה
אפשרי צימוקים וצנוברים לפי הטעם
לעטיפה:
קמח לפי הצורך בערך 2 כפות או יותר
5תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
מלח
ביצה
פירורי לחם
אופן ההכנה
למלית:מטגנים את הבצל לשקיפות.מוסיפים לטיגון את הבשר
מטגנים עד שמצמצמים את הנוזלים מוסיפים את התבלינים+צנוברים או צימוקים לעוד 5 דקות טיגון מכבים את האש ומשאירים לצינון.
תפוחי אדמה המבושלים מקלפים ומרסקים כמו פירה מוסיפים את המלח לפי הטעם מוסיפים את הקמח עד לספיגה ולשים לבצק
בקערה נפרדת שמים ביצה +קורט מלח
לוקחים מהבצק כדור מגלגלים בידיים רטובות עושים מעין בור באגודל ומכניסים מהמלית סוגרים את הכדור ונותנים מעיכה קלה.מורחים בביצה ו וטובלים בפירורי לחם מטגנים בשמן חם ( בגובה סמ השמן)
לכמויות יותר גדולות ניתן להוסיף בהתאם קילו תפוחי אדמה-750 גרם בשר
מגיש: רותם דבי
מקור: משפחתי
שתף את המתכון