חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובות אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את התבשיל הנ"ל ניתן לבשל גם עם רסק ואז במקום כורכום נוסיף רסק ויהיה ניתן להוסיף brירק כמו במיה או סלק עלים ירוק, חתיכות דלעת רצוי רק ירק אחד כדי שלא יתערבבו הטעמים brלחמין של שבת, ניתן את הקובות הצהובות, להשאיר כל הלילה על הפלטה אבל אז הבישול יהיה brרבע שעה . לשים לב לכמות המים בסיר שלא יגמרו.
קובות אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את התבשיל הנ"ל ניתן לבשל גם עם רסק ואז במקום כורכום נוסיף רסק ויהיה ניתן להוסיף brירק כמו במיה או סלק עלים ירוק, חתיכות דלעת רצוי רק ירק אחד כדי שלא יתערבבו הטעמים brלחמין של שבת, ניתן את הקובות הצהובות, להשאיר כל הלילה על הפלטה אבל אז הבישול יהיה brרבע שעה . לשים לב לכמות המים בסיר שלא יגמרו.
הוראות הכנה
מרכיבים
½קילו אורז מושרה כחצי שעה
¼ קילו בשר חזה עוף או הודו טחון
¼ קילו בשר בקר אדום טחון
כורכום,מלח, מעט פלפל שחור
שמן
אופן ההכנה
לטחון את האורז במטחנת תבלינים או במיקסר.
להוסיף את הבשר והתבלינים , מלבד השמן, וללוש היטב עד לערבוב כל החומרים עד
שתתקבל עיסה אחידה.
להרטיב את הידים וליצור כדורים קטנים.
לתוך סיר נכניס את אותם התבלינים בתוספת השמן נביא לרתיחה ונכניס את הכדורים.
התבשיל מוכן אחרי ¾ שעה בערך.
מגיש: Mמזל
מקור: עדתי
שתף את המתכון