הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סולת
3 כפות שמן
3 כוסות מים רותחים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות בצל מטוגן (טעים מאוד אך לא חובה)
אופן ההכנה
1. במחבת גדולה מחממים את השמן
2. מוסיפים את הסולת, בוחשים בכף עץ כל הזמן ומטגנים להזהבה
3. מוסיפים את המים הרותחים בבחישה מתמדת. זהירות זה מבעבע ומתיז
4. מכסים ומבשלים 10 דקות עד שמתקבלת דייסה סמיכה
5. מתבלים במלח, פלפל שחור ובצל מטוגן, מערבבים וטועמים
6. מיישרים ומחליקים את פני הדייסה
7. מניחים שהדייסה תתקרר ותתגבש במחבת
8. חותכים בסכין חדה לקוביות קטנות
9. מגישים במרק חם
10. בתאבון
מגיש:
מקור: מירי ליבוביץ' שרוסטר
שתף את המתכון