חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוביות צ'יפס אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוביות צ'יפס אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה גדולים
8 כפיות שמן
מלח ופלפל בנדיבות
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות. קולפים 4 תפוחי אדמה גדולים ופורסים לפרוסות עבות של 1 ס"מ. חותכים כל פרוסה בשתי וערב לקוביות קטנות בגודל אחיד של כ-1 ס"מ (קוביות קטנות יהיו מוכנות בצ'יק צ'ק וייצאו הרבה יותר פריכות מקוביות גדולות). מערבבים בקערה גדולה את כל הקוביות עם כמות נדיבה של מלח ופלפל שחור (נדיבה, נדיבה) ו-2 כפיות שמן על כל תפוד.
ככל שתשימו יותר שמן, ייצא יותר טעים, אבל זו הכמות המינימאלית. מפזרים את הקוביות בשתי תבניות מרופדות בנייר אפיה ואופים במשך 30-35 דקות בתנור שחומם מראש. מומלץ להפוך את כיוון התבניות בתנור אחרי 20 דקות, ולהחליף ביניהן כדי שישחימו באופן אחיד. יתכן שתזדקקו ל-10 דקות אפיה נוספות כדי להגיע לפריכות מקסימלית.
מגיש: getalife
מקור:
שתף את המתכון