חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוביות קוקוס - שחור/לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוביות קוקוס - שחור/לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם אבקת סוכר
1 כוס חלב קוקוס
350 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר (מינימום 56% מוצקי קקאו) קצוץ
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
תבנית מרובעת בגודל 25 ס”מ
אופן ההכנה
1. מבשלים אבקת סוכר, חלב קוקוס- וקוקוס בקלחת תוך כדי ערבוב על להבה בינונית, עד
שהתערובת נפרדת מהדפנות (כמו בצק רבוך).
2. מערבבים עוד 4 דקות, מסירים מהאש ומחלקים ל-2 קערות.
3. לקערה אחת מוסיפים שוקולד מריר ולשנייה — שוקולד לבן. מערבבים היטב.
4. יוצקים את השכבה הכהה לתבנית, מהדקים ומיישרים היטב. מעבירים למקפיא ל-10 דקות. 5. יוצקים את השכבה הלבנה על הכהה, מהדקים ומיישרים. מקררים עד להתמצקות.
6. חותכים את המשטח לקוביות בגודל ½2 ס”מ.
מגיש: סיטרין
מקור: רות אוליבר
שתף את המתכון