חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוביות שייטל בקר בסגנון הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוביות שייטל בקר בסגנון הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג נתח שייטל חתוך לקוביות
½ כוס קורנפלור
3 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
שליש כוס שמן קנולה
1 כוס מים רותחים
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 גזרים קלופים וחתוכים גס
1 קופסא פטריות שמפיניון שלמות מסוננת מנוזלים
½ בצל אדום קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות דק
1 קופסא עגבניות תמר קלופות עם הנוזלים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקורנפלור עם כפית פפריקה מתוקה. מצפים את קוביות הבשר בתערובת. מערבבים בקערית קטנה נפרדת את שמן הקנולה עם שארית הפפריקה המתוקה והפפריקה החריפה לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו בצורה נאה מכל הכיוונים. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הפטריות והשום ומערבבים היטב ביחד כדקה או שתיים. מוסיפים את העגבניות והמים הרותחים ומערבבים. מוסיפים א המלח ואת השמן המתובל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. מקפידים לערבב מדי פעם שלא תישרף תחתית הסיר.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון