הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג נתח שייטל חתוך לקוביות
½ כוס קורנפלור
3 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
שליש כוס שמן קנולה
1 כוס מים רותחים
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 גזרים קלופים וחתוכים גס
1 קופסא פטריות שמפיניון שלמות מסוננת מנוזלים
½ בצל אדום קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות דק
1 קופסא עגבניות תמר קלופות עם הנוזלים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקורנפלור עם כפית פפריקה מתוקה. מצפים את קוביות הבשר בתערובת. מערבבים בקערית קטנה נפרדת את שמן הקנולה עם שארית הפפריקה המתוקה והפפריקה החריפה לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו בצורה נאה מכל הכיוונים. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הפטריות והשום ומערבבים היטב ביחד כדקה או שתיים. מוסיפים את העגבניות והמים הרותחים ומערבבים. מוסיפים א המלח ואת השמן המתובל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. מקפידים לערבב מדי פעם שלא תישרף תחתית הסיר.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון