הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג נתח שייטל חתוך לקוביות
½ כוס קורנפלור
½ כפית פירורי צ'ילי חריף
3 כפות שמן זית
שליש כוס שמן קנולה
1 כפית כורכום
½1 כפיות אבקת קארי
¼ כפית פפריקה מתוקה
¾ כפית מלח
1 כוס מים רותחים
¼ כוס וודקה
½ בצל אדום קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות דק
½ קופסא אפונה מסוננת מנוזלים
1 קופסא שעועית ירוקה מסוננת מנוזלים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקורנפלור עם פירורי הצ'ילי ומצפים את קוביות הבשר בתערובת. מערבבים את שמן הקנולה עם הקארי, הפפריקה והכורכום לקבלת נוזל חלק ואחיד. מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מטגנים את נתחי הבשר להשחמה מכל הכיוונים. מוסיפים את הבצל ומטגנים כדקה ביחד. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את האפונה והשעועית ומערבבים. מוסיפים את הוודקה ומערבבים היטב תוך כדי גירוד תחתית הסיר. מוסיפים את המים הרותחים ושוב מערבבים. מוסיפים את השמן המתובל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. מערבבים מדי פעם בכדי שלא תישרף תחתית הסיר.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון